Alekoodit

Aarja Health

Aarja Health on puhtaita, turvallisia ja erinomaisesti imeytyviä ravintolisiä valmistava, vahvan pohjoismaisen brändin omaava yritys, joka minulla on ollut kunnia saada yhteistyökumppaniksi. Aarjan kaikki tuotteet valmistetaan heidän omalla IFS-sertifioidulla tehtaallaan Suomessa Seinäjoella yli 40 vuoden kokemuksella. Aarjan tuotteissa on vitamiinien ja mineraalien kanssa yhdistelty erilaisia pohjoisen luonnon raaka-aineita, mikä tekee niistä ainutlaatuisia sekä optimaalisia terveydellemme.

Myös omassa tarinassani hyvinvoinnin saralla laadukkailla ravintolisillä on ollut roolinsa. Autan siis mielelläni myös sinua löytämään tarpeisiisi sopivat ravintolisät Aarjan valikoimasta.

Koodilla SAMI15 saat -15% alennuksen kaikista tuotteista Aarjan verkkokaupassa!

https://aarjahealth.com/?lang=fi

Greenstreet

Ennen tilasin lisäravinteita ja superfoodeja aina suosikkibrändieni omista verkkokaupoista: Puhdistamo, Foodin, Puhdas+, Ketokamu… Törmäsin kuitenkin Greenstreetiin, jonka verkkokaupasta löysin kaikki nämä yhden katon alta. Tein myös nopean vertailun, ja huomasin, että Greenstreet oli useiden tuotteiden kohdalla jo lähtökohtaisesti kilpailijoitaan halvempi, vaikka tuotteet ovat luonnollisesti täysin samoja. Onnistuin saamaan teille vielä -10% alekoodin näistä jo valmiiksi edullisista hinnoista!

Tämä koodi on SLAIVONEN ja sillä saat tosiaan -10% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista Greenstreetin verkkokaupasta!

https://greenstreet.fi

Gymnation

Ideologiaani on jo pitkään kuulunut, että laatu korvaa määrän. Tämä pätee myös treenivaatteisiin, ja siksi haluan tukea laadukasta, vastuullista ja kotimaista toimijaa, kun ostan vaatteita. Gymnation on oululaislähtöinen yritys, joka valmistaa ehkä maailman mukavimpia treenivaatteita, jotka ovat myös tuotettu vastuullisesti.

Kuntoa Kansalle Center toimii Gymnationin yhteistyösalina, ja saamme siten tarjota teille -10% alekoodin Gymnationin verkkokauppaan. Koodi on KUNTOAKANSALLE ja se on voimassa kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin Gymnationin verkkokaupassa.

https://gymnationwear.com/fi