Personal Training

Olen ohjannut paljon ryhmäliikuntoja, mutta tässä muutama syy, miksi hakeuduin personal traineriksi, ja suosittelen sinullekin henkilökohtaista valmennusta, mikäli haluat oikeasti tuloksia:

  • Pystyn räätälöimään kaikki palvelut juuri sinun tavoitteisiisi ja lähtötasoosi sopiviksi. Myös kaikki toiveet ja mahdolliset rajoitteet pystytään huomioimaan.
  • Pystyn käyttämään 100% yhteisestä ajastamme vain sinun auttamiseesi.
  • Pystyn palvelemaan sinua jokaisella kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osa-alueella: liikunnassa, ravitsemuksessa, unessa ja palautumisessa sekä henkisessä hyvinvoinnissa.

Valmennan asiakkaitani Porin Tiiliruukissa Kuntoa Kansalle Centerillä. Salille otetaan korkeintaan 50 jäsentä, millä taataan se, että sali ei ruuhkaudu, ja treenata saa omassa rauhassa. PT-tapaamisten yhteydessä sinun ei tarvitse maksaa erillistä sisäänpääsymaksua.

Henkilökohtaiset valmennukset on mahdollista järjestää myös etänä Teamsin tai Zoomin kautta, tai mahdollisesti myös muissa paikoissa esimerkiksi ulkona. Kysy lisää ottamalla suoraan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Mikäli olet kiinnostunut palveluistani, suosittelen varaamaan maksuttoman 20min sparrauspuhelun tästä linkistä. Puhelu ei sido mihinkään, ja siinä kerron sinulle tarkemmin valmennusideologiastani, annan sinulle pari vinkkiä tavoitteidesi saavuttamiseen sekä ehdotan Sinulle sopivaa yhteistyötä.

Varaa aika 20min sparrauspuheluun

Varaa aika tästä

Liity sähköpostilistalleni, ja lunasta uuden asiakkaan etu

Kaikki PT-asiakkaani saavat:

  • Tapaamiset (55min) sovitulla tiheydellä.
  • Henkilökohtaisen treeniohjelman, jota päivitetään koko valmennussuhteen ajan.
  • Ohjeistusta ruokavalioon, sekä mahdollisiin lisäravinteisiin. (Teen asiakkaan halutessa myös ravinto-ohjelman, mutta ideologiani on ennen kaikkea opettaa asiakas syömään hyvin ja koostamaan itse oma ruokavalionsa. Minun valmennuksessani sinun ei tarvitse käyttää kaikkia ruokia vaa'an kautta!)
  • InBody-kehonkoostumusmittauksen 6kk välein.
  • Tulkinnan ja opastuksen Nordic Laboratoriesin geenitestien tuloksista (testit lisämaksusta).
  • Allekirjoittaneen jatkuvan tuen, eli vastaan viesteihin aina 24h kuluessa, yleensä nopeammin.

.

Valmennuspaikat

Meillä käy myös