Ostettiin kuntosali!

01.02.2022

Kuten osa on ehkä huomannutkin, olen toiminut viimeisen vuoden aikana myös työhyvinvointivalmentajana ja yleismiehenä Kuntopaikalla Kuntoa Kansalle -työhyvinvointipalveluiden parissa. Minulla on myös pitkään ollut haaveena perustaa oma kuntosali. Nyt tuo unelma toteutuu, sillä aloitamme tällä päivämäärällä 1.2.2022 Sami Hautaniemen kanssa Kuntoa Kansalle Centerin omistajina!!

Kuntoa Kansalle Center on noin 150 neliömetrin toiminnallinen kuntosali Porin Tiiliruukissa, osoitteessa Korjaamonkatu 7, entisen Maximuksen tiloissa. Salia käyttävät tällä hetkellä paljon urheiluseurat, jotka tulevat jatkamaan salin käyttöä. Tavoitteenamme on kuitenkin suunnata salia yhä enemmän myös yrityksille. Jos siis haaveilet työpaikan omasta treenivuorosta, ohjauksella tai ilman, älä pelkää ottaa yhteyttä. Salia voi kuka tahansa vuokrata täysin omaan käyttöön tuntihinnalla 70€ (ohjauksen kanssa 120€). Yritysten hintoihin lisätään alv 10%.

Kun sali ei ole seurojen tai yritysten käytössä, on se avoinna omatoimitreenaajille joka päivä klo 5–23 välisenä aikana. Kuukausijäsenyyden hinta on 35€, mutta avajaistarjouksena 31.3. asti tarjoamme kaksi kuukautta yhteishintaan 50€.

Nettisivut on nyt julkaistu, ja löydät sieltä kaikki tärkeät tiedot, kuten vapaat treeniajat ja ajanvarauksen maksuttomaan tutustumiseen. Pääset nettisivuille klikkaamalla tästä.

Kaikissa centeriin liittyvissä asioissa voi lähestyä sähköpostitse: center@kuntoakansalle.fi