Ilmaiset ulkotreenit

27.05.2021

Tule treenaamaan hyvällä fiiliksellä, sekä nauttimaan kesästä ja yhteisöllisestä fiiliksestä!

Järjestän kesällä ilmaiset ulkotreenit Porissa ja Ulvilassa joka torstai 17.6. alkaen, kestäen heinäkuun loppuun asti. Porissa treenataan Porihallin takapihalla klo 18:00 ja Ulvilassa vapaa-ajankeskus Kaskelotin kentällä klo 19:30. Mukaan ovat tervetulleita kaikki! Treenit on suunniteltu niin, että jokainen saa hien pintaan, kuntotasosta riippumatta.

Treenin lisäksi, haluan näillä ulkotreeneillä tuoda porilaisia ja ulvilalaisia liikkujia yhteen, sekä osoittaa, että yhdessä on paljon hauskempi liikkua kuin yksin. Voit siis tulla niin yksin kuin isommallakin porukalla. Ilmoittautumista ei tarvita.

Haluan myös luoda heimon, jossa on hyvä ja yhteisöllinen meininki. Heimon, jossa opitaan tuntemaan uusia ihmisiä ja kannustetaan kaikkia! Uskon, että moni kaipaa tätä koronapandemian hälvetessä. Rajoitukset on kuitenkin toki otettu huomioon ja jokaisen on mahdollisuus huolehtia turvaväleistä.

Oikeudet muutoksiin pidätetään, ja niistä tiedotetaan Personal Trainer Sami Laivosen nettisivuilla: www.samilaivonen.com

Sain treeneihin myös mahtavia yhteistyökumppaneita! Aarja Health tarjoaa tapahtumaan laadukkaat urheilujuomat, Porihalli tarjoaa tonttiaan ja pukuhuoneitaan käyttöön Porin treeneissä, ja myös Friitala Gym on menossa mukana Ulvilan päässä.

Toivottavasti näemme treenin merkeissä!