Ensimmäinen treenikuukausi -20%

06.08.2021

Aloita elämäsi syksy! Nyt elokuun ajan ensimmäisestä pt-kuukaudesta -20% alennus!

Oletko harkinnut elämäntapamuutosta? Haluaisitko pudottaa painoa, kiinteytyä tai vain löytää energisemmän version itsestäsi? No, mutta tiedätkö mitä? Minä voin, ja haluan auttaa sinua!

Personal Training on henkilökohtaista valmennusta, jossa pystyn kohdistamaan fokukseni vain sinuun. Valmennus voidaan räätälöidä täysin tarpeidesi mukaan, ja voimme keskittyä asioihin, jotka ovat sinulle tärkeitä. Lisäksi valmennus sisältää aina henkilökohtaisen treeniohjelman, ohjeistuksen ruokavalioon, ja mahdollisuuden kysyä apua valmentajalta koska tahansa!

Tiedän. Päätöksenteko tällaisissa asioissa on vaikeaa. Uskallanko sijoittaa aikaani ja rahaani tällaiseen? Ehkä ajattelet, että entä jos en onnistukaan. Jotta sinun ei tarvitsisi ottaa mitään riskiä, tarjoan sinulle maksuttoman 30min konsultaation, jossa voimme käydä läpi tavoitteitasi sekä tehdä pienen treenin. Pääset varaamaan aikasi tähän konsultaatioon tästä linkistä. Korostan vielä, että konsultaatio ei sido mihinkään!

ps. Matkalla kohti parasta versiota itsestäsi, saatat saada apua myös uudesta podcastistani, jonka löydät Spotifysta nimellä Paras versio sinusta